18 Ocak 2015 Pazar

Bahanesi Çok Keyfi Eşsiz: Hediyeleşmek


Hediye denildiğinde aklımıza ilk gelen özel günlerdir. Yılbaşı, sevgililer günü, bayramlar ya da doğum günleri… Bir yakınımıza hediye almak onu bu özel günde mutlu etmek tarifsiz bir keyiftir. Üstelik hem alan hem de veren için. Bazen de bir çiçek en değerli hediyenin yerine geçer ve pek çok anlam ifade eder onu alan için. Hasta ziyaretlerinde ya da aileye yeni katılan bir fert için yapılan hastane ziyaretlerinde bir demet çiçekle hoş geldin bebek deriz.
Son yılların en popüler organizasyonlarından olan baby shower dünyaya merhaba diyen küçük melekler için hayatlarında yapılan ilk organizasyonlardandır. Binbir özenle seçilen objeler özel tasarımlar ince ince düşünülüp hazırlanan türlü çeşit yiyecekler ve içecekler bu organizasyonların vazgeçilmezleridir. Gelen konuklara hazırlanan küçük hoş geldin bebek hediyeleri de katılımcılar için ayrı bir mutluluktur. En güzel hediyelerin seçilip alındığı bu özel günlerde uzakta olan yakınlar için vazgeçilmez bir alternatif de yeni anne için çiçek gönder seçeneğidir. Bir buket gül ya da bir demet kır çiçeği uzakta da olsak sevdiklerimizi mutlu etmenin en güzel yollarındandır.
Kısaca ne sebeple olursa olsun hediye almak da vermek de hem alan hem de veren için tarifsiz bir mutluluktur. Geride bıraktığı anılar ise belki de yıllarca konuşulacak güzel sohbet malzemesi olacaktır. Sıcacık duyguları pekiştirmek, güzel anılar bırakmak ve ufacık bir vesileyle de olsa hediyeleşmek güzel bir mutluluk sebebidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder